donderdag 1 augustus 2013

Sleek Candy collection | Blush by 3 & i-Divine eyeshadow palette!

Follow on Bloglovin

Sleek is een tijd geleden weer eens met een super leuke LE komen aanlopen, namelijk de Candy Collection. Als ik aan 'candy' denk, denk ik aan frisse vrolijke zomerse kleuren. Kijk snel verder voor mijn review!


De kartonnen doosjes zien er super cute uit en deze ga ik zeker bewaren.

Op beide palette' staat dat het van de candy collection is, de verpakking ziet eruit zoals we gewoon zijn: mat zwart met het logo!

Ik ga het als eerste over het Blush by 3 palette hebben, deze noemt Sweet cheeks en bevat dus 3 blushes. Ook dit palette heeft een spiegel, handig! Wat ik super leuk vind aan deze editie is dat er 1 cream blush, 1 matte blush en 1 shimmer blush inzit. Voor iedere dag iets anders dus. Ook de kleuren-combinatie tussen licht & donker roos vind ik heel leuk! Een heel gevarieerd palette is dit!

WAUW! 3 prachtige blushes met een heel goed pigment! De linkse blush is de cream en die noemt Candy Floss. De middelste is een matte blush en deze heeft de naam Dolly Mix. De rechte blush heeft een heel mooie shimmer en heet Cupcake. Wat een super leuke namen trouwens. Ik vind dit palette echt super en zou het zeker niet meer kunnen missen!

Nu ga ik jullie wat meer vertellen over het eyeshadow palette, deze noemt i-candy en bevat prachtige candylicious kleuren!

Bovenste rij (van links naar rechts):
Strawberry Sherbet - Bon Bon - Parma Violet - Apple Sour - Pear Drop - Flump
Bovenste rij (van links naar rechts):
Liquorice - Blue Fizzle - Aniseed - Bubble gum - Mint Cream - Cream Soda

Prachtige en vooral heel vrolijke kleuren. Ik vind dit palette echt heel leuk om te gebruiken bij een warme dag, dan combineer is deze kleuren met elkaar en zo kan je echt een zomers ooglook creƫren! :D i love it!


Zoals verwacht is het pigment echt super, moet je even goed kijken naar de zwarte tint -WAUW- De matte kleuren komen heel mooi matt over en zo hetzelfde bij de shimmer kleuren!Zoals ik al zei een perfect palette voor in de zomer, maar ik weet zeker dat je er in de winter maanden ook wat mee kan aanvangen. Ga ik even uitzoeken en als ik een gepaste winter-look heb gevonden met dit palette maak ik er even een filmpje van!

Ik kan helemaal niks verkeerd zeggen over deze palette's en ik ben er dan ook super tevreden mee! Ik bestelde ze beide bij Enchantra, de prijs voor het eyeshadow palette was €9,50 en voor het blush by 3 palette €12,50.

 photo 85e9ed5c-03a6-4e12-8637-a7d20e9eb0b9_zps175cbce0.jpg

2 opmerkingen: