dinsdag 3 september 2013

Sleek eye dust | 686 Hypnotic!

Follow on Bloglovin

Met losse oogschaduws heb ik een haat/liefde ervaring. De ene keer hebben ze een prachtig pigment en brengen ze heel simpel aan, de andere keer is het één grootte knoeiboel hangt de oogschaduw over heel je gezicht en komt er zo goed als geen kleur af.  De verpakking vind ik er alvast super uitzien, het roos gekleurde logo maakt het wat levendiger en mooier. Lees snel verder wat ik van deze vind.


Ik kreeg deze oogschaduw gratis bij een suprise bag van Enchantra dus ik kon de kleur niet zelf kiezen, deze kleur heet 686 Hypnotic, is donkerblauw en heeft een prachtige shimmer!

Losse oogschaduw hebben altijd van die leuke verpakkingen met gaatjes waardoor de poeder naar buiten kan. De verpakking van sleek vind ik er altijd heel leuk uitzien!

Op de linkse foto heb ik de kleur net aangebracht op mijn hand zoals je ziet is er bijna zo goed al geen fall out en is de kleur al super intens en gepigmenteerd bij nog maar 1 veegje, super! Op de rechte foto ben ik er een paar keer over geweest met mijn kwast en dat zie je ook, de kleur is een beetje uitgeblend. Ik vind de kleur prachtig, ik hou van de shimmer, de pigmetatie is top en de kleur blijft de hele dag mooi op zijn plaats zitten!

Voordelen
- handige/leuke verpakking
- kleur heeft een mooie shimmer
- heel gepigmenteerd
- blijft de hele dag door zitten (met oogschaduwbasis)

Nadelen
- Sleek wordt niet in winkels verkocht in België/Nederland, je kan hem enkel via een webshop bestellen.
1 opmerking: