vrijdag 6 september 2013

Yves Rocher | Felt-tip 12h eyeliner!

Eyeliner, je hebt het in verschillende varianten kleuren enz ... Vandaag ga ik jullie wat meer vertellen over deze Felt-tip 12h eyeliner van yves rocher. Kijk dus snel verder!

 De verpakking ziet er heel basic uit en dat vind ik niet mis. Het is een stift eyeliner wat dus wil zeggen dat het een soort van vilten stiftje is aan het uiteinde met daarin 'een soort van' zwarte inkt die je op de ooglid moet aanbrengen. Deze heeft een redelijk fijne tip en dat vind ik altijd het handigst zo kan je mooie -rechte- dunne lijntjes aanbrengen.

Op bovenstaande foto heb ik een paar swatches gemaakt van de eyeliner. Zoals je ziet zijn zowel fijne als dikkere lijntjes mogelijk met deze eyeliner. Hij heeft een redelijk goed pigment en is bijna altijd diepzwart. Het enige nadeel wat ik kan bedenken is dat hij soms wat gaat vlekken en uitloopt als je hem een hele dag draagt wat Yves Rocher zegt dat hij 12uur lang blijft zitten is dus niet waar, hij is ook niet waterproof. Maar voor de rest ben ik zeker tevreden.

Je kan deze eyeliner bestelling op www.yvesrocher.be voor €9,94

Voordelen
- leuke verpakking
- heeft een fijn stiftje = dunne lijntjes
- redelijk goed pigment en mooi diep zwart

Nadelen
- niet waterproof
- gaat vlekken en uitlopen na een tijd


 photo 85e9ed5c-03a6-4e12-8637-a7d20e9eb0b9_zps175cbce0.jpg

1 opmerking:

  1. Ik vind hem er mooi uitzien, maar wel jammer dat die het niet waarmaakt om echt 12 uur te blijven zitten gaat vlekken en uitlopen.

    BeantwoordenVerwijderen