dinsdag 12 november 2013

Budgettip: Action camera standaard

Follow on Bloglovin

Ik was echt al een laaaange tijd op zoek naar een kleine standaard voor mijn camera die ik makkelijk kon meenemen, maar ik vond ze altijd zo duur en dan eens de verzendkosten erbij. Ik vond het dat geld niet waard. Maaar .... toen ik een een tijdje terug bij de Action binnenwandelde zag ik deze liggen, het leek van niet zo goede kwaliteit maar voor de mini prijs van €1,50 vind ik 'm zeker het proberen waard.

De standaard moet op je camera gedraaid worden met een schroefknop, dit werkt allemaal prima en het zit ook goed vast. Je kan de 'voeten' naar wens dicht bij elkaar of juist ver uit elkaar plaatsen. En ook de camera zelf is beweegbaar, je kan hem dus makkelijk naar boven en naar onderen richten wat super handig is tijdens het filmen.

Hij is daarbij ook nog eens dichtvouwbaar en daardoor super makkelijk om mee te nemen. Ik ben super tevreden over deze standaard en op zo een moment denk je dan 'i love Action', zo een klein prijsje en toch zo fijn werken, wat wil je nog meer?

 photo 85e9ed5c-03a6-4e12-8637-a7d20e9eb0b9_zps175cbce0.jpg

2 opmerkingen:

  1. Wat een goede tip! En zo goedkoop... :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een fijne tip! Ik ga er binnenkort toch eens naar kijken of ze hem hier ook nog hebben, want de prijs is ook erg fijn.

    BeantwoordenVerwijderen