maandag 28 oktober 2013

WE'RE BACKK!!!

Follow on Bloglovin


WOOOOOW!! Wat is het lang geleden dat ik nog actief ben geweest op mijn blog! Ik ga jullie even uitleggen hoe het komt dat er bijna 1 maand niets online is gekomen! Ik zit nu in mijn 5de jaar personenzorg en ik heb het echt super druk gehad, ik had totaal niet verwacht dat ik zoveel met school zou bezig zijn. Ik heb in de tussentijd een paar dingen kunnen plannen, zo heb ik 2 vaste dagen in de week wanneer ik aan mijn blog werk. Op die 2 dagen moeten er artikel,filmpjes,... gemaakt, getikt en bewerkt worden en daar ga ik me ook correct aan houden! Op deze manier kan ik school perfect combineren met bloggen.

Vanaf morgen (dindsdag) zal er terug iedere dag een artikel online komen. Ik wil mij wel verontschuldigen tegenover jullie omdat jullie hier zo lang niet hebben kunnen lezen maar ik ga het zeker goedmaken met jullie en ervoor zorgen dat er extra leuke dingen online komen!

 photo 85e9ed5c-03a6-4e12-8637-a7d20e9eb0b9_zps175cbce0.jpg

2 opmerkingen:

  1. Ik begrijp goed wat je nu doormaakt! Ik heb het zelf momenteel ook enorm druk met school.
    Veel plezier met het bloggen!

    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Krijg ik nu dan eindelijk mijn gewonnen winactie producten? Vind het erg jammer dat je je niet aan je woord houdt en mijn mails negeert!

    BeantwoordenVerwijderen