dinsdag 10 september 2013

Trend | Hair buns!

Follow on Bloglovin

Iedereen kent ze ondetussen wel al, de hairbuns. Die ronde donutvormige dingen waarmee je de perfecte dot kan maken. Ik ben afgelopen tijd meer en meer geintereseert geraakt in deze dingentjes dat ik er toch even een artikeltje aan wou wijden!


Dit zijn de donut dingentjes je hebt ze in blond, bruin en zwart en in verschillende formaten. Zelf heb ik een bruine in medium.


Op de 2 bovenstaande foto's staat even simpel uitgelegd hoe je die dingen nu in je haart stopt, eens je het door hebt wordt het steeds makkelijker!Ik vind dit echt een hele mooie manier om een dot te maken, het eens iets anders en super mooi maar je haar zit tegelijkertijd ook uit de weg! Een superhandige en prachtige manier om je haar op te stekken! i love it! <3

Wat vinden jullie hiervan?
 photo 85e9ed5c-03a6-4e12-8637-a7d20e9eb0b9_zps175cbce0.jpg 

3 opmerkingen:

 1. Ik vind het heel mooi, maar heb het zelf eigenlijk nog nooit geprobeerd. Ben van plan om zo'n donut te halen en we zullen zien :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb zelf 2 donuts gekocht en vind het ook zo leuk staan. Ik dacht ook eerst dat het best vervelend aan zou voelen op je hoofd, maar dat was gelukkig niet zo.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb zelf ook een donut maar draag ze op een andere manier, die net iets nonchalanter is!
  Wel mooie inspiratiefoto's!

  BeantwoordenVerwijderen