maandag 9 september 2013

Onyx Skin Polisher masker met melk & honing!

Follow on Bloglovin

Vandaag ga ik een maskertje van de Action reviewen voor jullie. Deze maskertjes zitten in een plastic zakje en komen per twee, ze kosten samen €0,89. Kijk snel verder voor mijn mening.

Dit masker is bedoeld voor de normale en droge huid en voor de T-zone. Hij zou je een frisse huid moeten geven en bovendien bevat hij nog eens vochtinbrengende en voedende ingrediënten zoals sheaboter en cacaoboter. Klint alvast heel goed! 

De skin polisher is een uniek zacht en reinigend verzorgingsproduct met crème en honing, ook bevat hij kleine jojoba pareltjes die de proiën snel openen en de onzuiverheden verwijderen. De ingrediënten zien er heel goed uit! Wanneer je het masker op je gezicht hebt aangebracht moet je wachten tot wanneer het droog is, dat is ongeveer een 10-15 minuten en er dan met lauw water afhalen en droogdeppen! 

Ik breng deze maskertjes altijd aan met een foundation kwast dat vind ik het makkelijkst werken om open te smeren. Het maskertje heeft een wat blauwe kleur en de zwarte bolletjes zijn de (srubbende) jojobapareltjes.

Hieropp zie je de pareltjes een stukje beter, ook de kleur is beter te zien. Ik vind di masker er heel leuk uitzien, net een gel.

Op de linkse foto zie je mijn gezicht nadat ik het masker net hed aangebracht. Het masker voelt heel verfrissend en koel aan wat ik zel wel fijn vindt. Het is geen plakkerig spul maar smeert juist heel makkelijk open en van de jojobapareltjes voel je niks ze zijn eens uitgesmeerd ook bijna niet meer te zien.

Op de rechtse foto is het masker helemaal opgedrood, mijn huid voelt een beetje strak en trekkerig aan maar het is totaal niet irriterend.

Nadat ik het masker er heb afgehaald voelt mijn huid super goed aan. Mijn huid voelt heel zacht aan en glad aan. Het lijkt ook alsof mijn onzuiverheden minder zijn geworden en mijn huid gewoon super goed gehydrateerd is, mijn proiën voelen heel vrij aan en mijn gelaat ziet er gewoon stralender en gezonder uit! Ik ben super tevreden over dit masker en zeker voor zo'n klein prijsje!

Voordelen
- is niet plakkerig en makkelijk open te smeren
- bevat veel vochtinbrengende & hydraterend ingrediënten
- je gelaat voelt direct verfrissend aan
- maakt je huid zacht & glad
- hydrateerd & maakt proiën vrij
- geeft je een stralenderen teint
- makkelijk verkrijgbaar
- kleine prijsje

Nadelen
- ik heb geen nadelen voor dit product!2 opmerkingen:

  1. Dit maskertje ziet er goed uit en dat voor een prima prijsje! x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Klinkt als een fijn masker en zeker voor de prijs die je ervoor betaald.

    BeantwoordenVerwijderen