zondag 10 maart 2013

Get To Know Me #2
Naam: Liesbeth
Woonplaats: België
Hobby's: Beauty and stuff :p
Kleur ogen: Blauw
Kleur haar: Donkerblond-zeer licht bruin
Gekleur haar: Ja
Huidtype: zeer gevoeling & zeer bleek. Hierdoor neem ik dus bij make-up producten altijd de lichtste variant.
Wanneer gebruik je make-up: elke dag, niet dat ik elke dag evenveel gebruik, maar ik gebruik toch wel iedere dag iets. Al is het alleen maar wat mascara
Lievelingskleur: ROOS,ROOS & nog eens ROOS !
Favoriete merk: Catrice & Essence (ik kan maar niet kiezen tussen die 2 :p)
Favoriete parfum: Lady Million - Paco Rabanne
Korte beschrijving: Ik ben een zeer gevoelig meisje, ik heb sproetjes & daar heb ik helemaal geen problemen mee. Ik ben nu eenmaal wie ik ben. :) Ik draag niet altijd een bril, ik draag hem alleen maar voor de computer & tv en wanneer ik last van mijn ogen heb (bv. wanneer ik weinig geslapen heb)In dit artikel ga ik jullie vandaag nog wat meer over mijzelf vertellen.
Ik hou dus heel erg veel van make-up zoals jullie misschien wel al weten, maar ik heb ook nog 2 andere verslavingen  en dat is namelijk Nagellak & Iphone hoesjes (ik heb dan ook een grote mand met allemaan accesoires voor mijn iphone). Hierdoor geef ik dus ook wel redelijk veel geld uit. Iedere keer wanneer ik een mooi hoesje of een nagellak zie staan kan ik het nauwelijks laten liggen en wanneer ik dan afreken beland het meestal nog in mijn mandje.

  
Ik heb in totaal 43 lakken & voor sommige is dat misschien niet zo veel, maar ik ben blij met de kleuren die ik heb. En wekelijks komer er ong 2-3 lakken bij die ik koop.

Ik heb in totaal 16 hoesjes, ik heb deze zowel in winkel als via internet gehaald (als je wilt weten van waar een bepaald hoesje komt laat het mij dan weten.) Buiten de hoesjes heb ik ook nog aan paar andere dingen zoals headphoneplugs & die dingen.
 
------------------------------------------------------------

Zo dit was een persoonlijke update ik hoop dat jullie het leuk vonden & graag tot het volgende artikel :)

2 opmerkingen: