dinsdag 5 maart 2013

Review: MAX - oogschaduw mono's (ACTION)

 
Ik heb vandaag weer eens een review van de oh zo geliefde action, met zijn oh zo geliefde spotprijsjes voor producten met een zéér aangename kwaliteit! Vandaag review ik voor jullie 2 oogschaduw mono's in een grijze & bruine kleur.

Inhoud & prijs:
Elke oogschaduw bevat 2,5 gram en kost €0,59.

Verpakking:
Ik vind het een gewoone standaard verpakking, meer kun je natuurlijk ook niet verwachten voor die prijs.

Ingrediënten:
deze oogschaduws bevatten talc, mica, dimenthicone, kaolin, paraffinum, liquidum, squalane, propylparaben, may contain


 
Pigmentatie:
Ik vind de pigmentatie niet WOW, maar ik vind het wel zeer goed voor een product van maar een halve euro.  Er zit veel shimmer in en daar hou ik wel van.
 
Pigmentatie:
Ik vind de pigmentatie van deze kleur beter. En er zitten ook een redelijk aantal shimmers in.
 
 
-----------------------------------------------------------------------------------------
 
 
Werking:
Beide oogschaduws zijn zeer goed in gebruik, ze brengen makkelijk aan en zijn ook goed op te bouwen wat wel een voordeel is. Ik gebruik de grijze kleur zelf op mijn bewegend ooglig en onder mijn ogen. De bruine oogschaduw gebruik ik (wanneer ik een bruine oogschaduw look op heb) als highlighter onder mijn wenkbrauwen. Ik breng hem dan heel licht aan en dan vind ik het wel mooi staan.
 
Kwaliteit:
Ik ben zeker tevreden over deze producten, vooral omdat ze goed werken maar toch echt spotgoedkoop zijn. De oogschaduw blijft met een 'goede oogschaduw basis' ook zeer goed zitten. Ik kan ze zeker aanraden wanneer je eens een leuke oogschaduw zoekt voor weinig geld koop dan deze, niet twijfelen gewoon doen. Je zal er tevreden over zijn !
 
Extra:
Wat ik leuk vind aan deze oogschaduws is dat de merknaam (MAX) in de oogschaduw staat. En ook deze zijn 'cruelty free' dit wil zeggen dat ze niet op dieren getest !
 
Deze oogschaduws zijn in meerdere kleuren dan alleen deze verkrijgbaar !
 
Heb jij deze ook en wat vind je ervan? 1 opmerking: