maandag 15 april 2013

Bourjois - Magic Nail polish remover!

In mijn shoplog van gisteren kon je deze nagellak remover al voorbij zien komen. Ik moet eerlijk toegeven dat ik nog nooit zo een potje had gehad, dus ik was er wel zeer benieuwd naar. Ik heb hem grondig uitgetest met verschillende lakken en ga jullie vandaag vertellen wat ik van dit lief roos potje vind!
 
De nagellakremover is aceton vrij en bevat geen parabenen, bovendien zou hij ook nog eens verzorgend moeten werken doordat hij amandelolie bevat. Hij zou nagellak moeten verwijderen in 1 seconde, maar dat is nu toch wel erg weinig volgens mij? De verpakking vind ik er super leuk uitzien en hij staat dan ook op mijn beautykastje, gewoon omdat ie roos is! Hij bevat volgende ingrediĆ«nten:
Ethyl, Acetate, Isopropyl, Myristate, Parfum, Panthenol, Tocopheryl, Acetate, Prunus amygdalus, Dulcis (sweet almond), Oil, Hexyl cinnamal.
 
Wanneer je het potje opendraait zien je een soort zwart sponsje met een gaatje in het midden, hier moet je vinger indoen en dan draaien. Het sponsje is doorweekt met nagellakremover. Ook ruik je rode vruchten en vanille met een tikkeltje nagellakremover, nadat je je nagel in het potje stopt ruiken je vingers alleen maar naar rode vruchten en vanilla en totaal geen nagellakremover. Mijn nagels voelen totaal niet droog aan, maar eerder goed verzorgd. Een super groot pluspunt vind ik dat! Maaar ... Doet hij zijn werk als nagellak remover wel, want dat is natuurlijk het belangrijkste!?
 
Zoals je ziet is het dringend tijd om mijn nagellak eraf te halen!
 
Dit is mijn nagel na 1 seconde, zoals je ziet is niet alles eraf en dat had ik ook wel verwacht.
 
Dit is mijn nagel na ongeveer een 5 seconde draaien! Wauw! Wat een super resultaat. Alles van nagellak is eraf. Hij laat wel een beetje een vettig laagje achter wat op de foto ook te zien is.
 
Dit is absoluut mijn favoriete nagellakremover! Byeebyee geknoei met wattenschijfje en flesjes nagellakremover. Wat ik wel een beetje een nadeel vind is dat hij nogal redelijk prijzig is voor toch maar een spul om je nagellak eraf te halen, maar hij is het zeker en vast waard. Hij doet echt perfect wat een goede nagellakremover moet doen, behalve dan bij glitterlak maar dat blijft altijd een knoei gedoe! Ik kan hem zeker aan iedereen aanraden want het is zo handig!
 
Bourjois - Magic Nail polish remover bevat 75 ml, kost €7,99 en is te koop bij Kruidvat.

3 opmerkingen:

  1. Wat een fijne review, hier was ik erg benieuwd naar! Ik heb hier al veel goede verhalen over gehoord, en ga hem binnenkort ook maar eens aanschaffen ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Kijk eens aan! Damn.. ik wil deze al een langere tijd! Dat hij niet je nagellak binnen een seconde verwijderd is op zich niet zo erg, maar na vijf secondes alles gone? Me like!

    BeantwoordenVerwijderen