dinsdag 2 april 2013

E.L.F. Theurapeutic Conditioning Balm

Vandaag een zeer korte review over de Theurapeutic Conditioning Balm! De reden waarom hij zo kort is, is omdat ik eigenlijk niet veel te vertellen heb over dit product ... Lees snel verder !Dit klinkt waarschijnlijk heel negatief, maar guess what? Dat is het niet. Integendeel zelfs! Deze lippenbalsem heeft voor mij persoonlijk 4 voordelen & 2(*) nadelen.

Voordelen:
  1. Hij ruikt super lekker naar Blackberry's.
  2. Wanneer je de balsem op je onderste lip doet en dan met je onderste lip over je bovenste lip gaat (dit klint zo raar, maar ik weet niet hoe ik het anders moet vertellen xp) hangt er genoeg product aan beide lippen en wanneer ik zeg genoeg bedoel ik ook ├ęcht wel genoeg!
  3. Hij blijft tot ongeveer 2 uur na aanbrengen aanwezig op je lippen. Natuurlijk niet meer even veel maar hij is toch nog steeds aanwezig. Maar toch, ik vind dit vrij lang voor een product van toch maar €1.
  4. Na een aantal keer deze balsem te gebruiken voelen mijn lippen echt een stuk zachter aan en zijn de velletjes minder ruw!
Nadelen:
  1. De verpakking vind ik zelf tegenvallen, het ziet er heel goedkoop uit. Maar is ook zeer breekbaar, ik weet zeker dat het product beschadigd zou zijn moest je deze laten vallen.
  2. De lippenbalsem geeft geef kleur af, en dat vind ik wel jammer. Het liefst heb ik bij een lippenbalsem toch een getint kleurtje enn dat heeft deze niet. (*) Dit is voor mij misschien een nadeel, maar het kan voor iemand anders juist een voordeel zijn.

De lippenbalsem bevat volgende ingredi├źnten:

 
Ik ben er zeer tevreden over en raad hem zeker aan! De Theurepeutic Conditioning Balm is te koop op www.eyeslipsface.be voor €1!

2 opmerkingen:

  1. Kijk eens aan, nooit verwacht dat hij ook zo lekker verzorgend werkt! Ja klopt, de verpakking is wat meh, maar zolang hij zijn werking maar doet toch!

    BeantwoordenVerwijderen