vrijdag 3 mei 2013

Foldertip Kruidvat #1

Normaal ben ik niet zo surprised over de folder van Kruidvat, maar deze keer vond ik dat er wel een aantal leuke kortingen in stonden. Daarom ga ik jullie vandaag de (voor mij allesinds) leukste kortingen laten zien.

Als eerste deze reinigingsdoekjes voor €3,50 krijg je 2x 25 reinigingsdoekjes (2 pakken) + gratis opbergbox. Op zich vind ik de reinigingsdoekjes van Kruidvat wel fijn, dus ik ga deze zeker nog halen.

2 oogpotloden voor €2 kan je toch niet laten liggen, ik kan zelf niet klagen over de Essence oogpotloden dus ik vind deze actie super! Dit is geldig op alle oogpotloden en de long lasting eyeliners.

2 Catrice lipsticks/lipgloss voor €5 is ook heel aantrekkelijk!

En dan als laatste 3 handcrèmes van Kruidvat eigen merk, keuze uit het gehele assortiment.
 
Sensitive, Rozen, Nacht - handcème.
 
Deze handcrèmes ben ik al gaan halen, omdat ik er zeker van was dat ze snel zouden uitverkocht zijn. En niets was minder waar ... Toen ik voor het schap stond waren alleen deze 3 soorten en de anti-age crème er nog alle andere soorten waren al uitverkocht. Jammer dat de hand&nagelcrème er niet meer was want deze vind ik echt heel fijn, zelf heb ik nu het kleinere formaat maar die is helaas zo goed als op. Ik heb deze 3 crèmes die ik nu heb gekocht nog niet echt gronding kunnen testen aangezien ik ze nog maar net heb, maar ik kan jullie wel al vertellen dan Rozen super lekker ruikt!
 
Deze aanbiedingen zijn geldig van dinsdag 30 april t.e.m. zondag 12 mei 2013.
 
Gaan jullie een aantal producten halen bij deze kortingen? 

1 opmerking: