maandag 6 mei 2013

Sleek blush 926 Rose Gold!


Afgelopen week bestelde ik deze prachtige blush  bij de Nederlandse webshop Boozyshop,  Dit is mijn eerste sleek product dus ik was toch wel zeer benieuwd naar de kwaliteit! Op 7 werkdagen ontving ik het pakketje en dat zag er echt heel leuk uit!
 
Wanneer je de enveloppe openmaakt zie je deze 2 dingetjes. Als eerste een kaartje met een bedanking voor je bestelling en als tweede een roos-wit ombre papieren zakje met het Boozyshop logo en een wit strikje om het af te sluiten. Dit vind ik heel mooi en origineel gevonden!
 
Wanneer je het papierenzakje openmaakt zie je dit!

De blush is heel goed verpakt, met bubbeltjespapier. Zo kan hij zeker niet beschadigd raken tijdens de verzending.

Wauw! Ik vind de verpakking er echt heel mooi - strak uitzien! Een matt zwart doosje met daarop het Sleek logo en Blush in gouden letters. Pretty!

Ik koos voor de kleur Rose Gold en dit vind ik - en waarschijnlijk nog veel anderen - de mooiste blush van Sleek!

Dit is de blush zonder flits. Het is een mooi roos kleurtje met een gouden shimmer.

Dit is met flits! WAUW!!! De gouden shimmer is hier echt goed te zien en super pretty!

Binnenin zit ook nog een grootte spiegel, wat heel handig is wanneer je de blush meeneemt.
 
En dan de swatches.... Links is met flits en rechts zonder. Ook de pigmentatie is top en de kleur is gewoon prachtig!

Zo ziet de blush eruit om mijn gezicht met flits. Hij geeft echt een heel mooi effect en je kan hem gebruiken voor 2 totaal verschillende looks. Wanneer je hem lichtjes aanbrengt is hij te gebruiken voor een naturele alledaagse look. Wanneer je hem wat heviger aanbrengt is hij ook perfect te gebruiken voor een avond look! 

En zo ziet de blush eruit in gewoon daglicht. Het subtiele resultaat en de mooie shimmers vind ik er echt heel goed uitzien. Ook past deze blush bij elk huidtype.
 
 
Ik ben zeker tevreden over deze blush en kan hem dan ook aan iedereen aanraden! Wanneer hij pan zou raken, zou ik geen seconde twijfelen om hem opnieuw te kopen. Deze blush is bij verschillende webshops te koop waaronder o.a. www.Boozyshop.nl voor €5,95 en bevat 8g.
 
Doe jij al mee aan de winactie? Maak kans op een leuk armbandje en een setje van 3 pastelkleurige ringen! KLIK HIER

2 opmerkingen:

  1. Mooie blush! Ik vind de shimmers erbij echt heel vrouwelijk maken.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh guuuurl, ik ben zelf niet echt een blushdrager. Alhoewel ik het leer! Ik vind dit de mooiste blush die ik tot nu toe heb gezien in combinatie met Orgasm van Nars. Schitterend. :)

    BeantwoordenVerwijderen