maandag 27 mei 2013

Unboxing: Yves Rocher

Vorige woensdag bestelde ik bij de webshop van Yves Rocher, ze hebben de laatste tijd flinke korting en daardoor heb ik dus ook een redelijk aantal producten besteld! Het werd wel weer eens tijd voor een paar nieuwe relax/lichaamsverzoring-producten. ik hou zoveel van deze producten omdat ze 100% natuur&dier-vriendelijk zijn. Vorige vrijdag toen ik van school kwam stond het pakketje op de keukentafel te wachten op mij! Vandaag ga ik laten zien wat ik heb besteld -en gratis kreeg-.Van alle producten kunnen jullie binnenkort een review verwachten. Kijk snel verder!
 
Ik kocht een aantal douchgels waaronder deze, Paarse rijst (links) dit is niet echt een gel maar meer een creme en de LE Retrotropical (rechts). Beide ruiken echt heerlijk. Ik betaalde voor de linkse €1,50 en voor de LE €1,95. Deze waren ook in korting.

Dan kocht ik er nog paar van de lijn Jardins Du Monde. Van links naar rechts:
Grapefruit, Lotus Flower & Lavender. Lotus flower en lavender ruiken heerlijk, over grapefruit heb ik zo mijn twijfels hij ruikt wel naar sinaasappel maar heel chemisch, hopelijk is hij beter onder de douche! Ik betaalde voor iedere douchegel €1,50 met -50% korting.

Als je het mijn vraagt kan je nooit genoeg bodylotion in huis hebben, zeker niet wanneer het mini's zijn. Ik kocht deze twee tube's van 50 ml voor €1,50/stuk. Roze is framboos en wit is vanille, beide ruiken ze heerlijk en bovendien heel handig om mee te nemen in je tas!

Mijn voeten waren dringend aan verzorging toe en daarom vond ik het ook hoog tijd voor wat beautyproducten voor mijn voetjes. Helemaal perfect toen ik dit setje zag met 4 producten voor €8,50. Deze set bevat een voetcrème, een voetpeeling, een bruistablet voor in een voetbadje en een puimsteen. Alles behalve dan de puimsteen ruikt heerlijk naar lavender! Dit setje had -50% korting.

Ik hou van in bad geen en zeker wanneer het water een heerlijke geur verspreid. Daarom kocht ik dit setje van 3 bruisblokjes. De blokjes zijn redelijk groot en de geur is zelfs door de verpakking heerlijk! Roos=Framboos, Wit=Coco's en Oranje=Vanille. Deze waren €1,95

Ook mijn lippen ben ik niet vergeten. Ik kocht een lipstick (links) voor €4,25 in de kleur Rose Bonbon een een coco's lipbalsem (rechts) voor €1,25. Beide producten -50% korting!
 
Nog meer douchgel, de reden waarom ik zoveel bestelde is omdat ik heel graag omwissel van geur en nu ik mijn stash uitgebreid heb kan ik zo goed als iedere dag een ander geurtje gebruiken, heerlijk! Deze is er eentje van de Monoï de Tahiti lijn en hij is heerlijk. De geur doet mij denken aan zon, zee, strand, relaxen, een echt vakantiegevoel! En dan moet je bedenken dat ik 'm bijna aan de kant ging laten liggen. Deze koste €1,95.

Natuurlijk kon ik het niet laten om ook iets voor mijn handen te bestellen. ook deze waren beide met -%50 korting. De grootte tube is een handcrème en die koste €1,95. Het kleine tubetje is de SOS schone handen, deze soort dingen ken je wel, die gelsubstantie's waarmee je je handen kan wassen zonder water en zeep, super handig voor in je handtas! Deze koste €1,75.

Dit zijn de producten die ik gratis kreeg, een hele boel zoals je kan zien. Ik krijg maar liefst 5 dingen gratis + geen verzendkosten! Super survice als je't mij vraag! Van links naar recht kreeg ik: een vilten tasje, een lipgloss, een Monoï de Thaiti olie voor haar en lichaam, een oogcreme en een douchepuff! Bij iedere bestelling van YR krijg je altijd iets gratis en je heb dan ook de keuze uit een aantal dingen. Maar zoveel had ik écht niet verwacht!
 
Dit waren de producten, ik ben zeker tevreden over de producten en de service!
 
Bestelde jullie al eerder bij Yves Rocher?

6 opmerkingen:

  1. Wow, mooie producten heb je gekocht. De spulletjes voor je voeten heb ik zelf ook en die zijn echt super!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wow wat veel ! ik heb zelf ook besteld vorige week maar mijn bestelling ging niet helemaal goed maar als het goed is word het binnenkort opgestuurd, ik had de producten besteld die mascha zo geweldig vond en nog een shampoo, ben heel benieuwd!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een schitterend pakket zeg, it's huuuuge! Prachtige producten zitten erin, ben benieuwd naar de reviews. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik ben zo benieuwd naar Monoi de Tahiti!! Moet hem echt snel even ruiken haha

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuke blog heb je, je hebt er een bloglovin volger bij hoor! :) Liefs, x
    PS: bedankt dat je nog even op me blog terug reageerde.

    BeantwoordenVerwijderen