donderdag 13 juni 2013

Shoplog | Kuidvat, C&A, ...

Follow on Bloglovin 

Afgelopen weekend ging ik weer even shoppen, ik kocht een aantal leuke spulletjes + iets groot! En dit wou ik met veel plezier aan jullie laten zien! Kijk snel verder!

Als eerste kocht ik bij Shoe Discount deze leuke appelblauwzeegroene sandalen. Ik had deze al in het zwart maar omdat ze zo mooi, maar vooral heel erg comfortabel zijn kon ik deze niet laten staan. Ik kocht ze voor €10 ipv €25!


Dan kocht ik in dezelfde winkel ook nog dit roze tasje met een prachtige gouden ketting, het is niet groot en er kan niet veel in maar isn't it lovely? Ik vind het gewoon een leuk accessoire en ook deze was maar €10!


Ik ging ook langs bij de C&A en daar kocht ik vooral zomerkleding, als eerste dit groene topje voor €4,50.


Dan kocht ik ook nog een blauw-grijs shortje met een ankerprintje voor €10 en een donkerblauw rokje voor €4,50.

Toen ging ik ook nog even bij kruidvat binnen en daar heb ik niet zoveel gekocht als verwacht. Als eerste kocht ik deze 2 desinfecterende handgels waarmee je je handen zonder water en zeep kan schoonmaken. Deze waren nu ipv €1/stuk voor €1.50/2stuks de deur uit gingen!


Ook kocht ik nog een soort anti-klit haarborstels die ze de 'Betty Brush' noemen voor €4,99. Ik had hier al een paar goeie dingen over gehoord dus het was wel eens tijd om hem zelf uit te proberen. Deze ik vooral voor lang haar, ik kan al zegen dat ik er super positief over ben!


Als laatste kocht ik een kaartjeshouder met een leuke gekleurde tijgerprint voor €1,99. Deze dingne zijn gewoon super super handig en ik kan niet meer zonder!


En dan the biggest! Ik kreeg als vervroeg Bday cadeau van mijn ouders een nieuwe laptop, het is een Sony, hij is wit and i'm lovin it!. Hier komt zeker nog een uitgebreid artikel over.


Natuurlijk moest ik de bijpassende accessoires hebben en wat is dat? Een muis. Ik was op zoek naar een basic maar toch girly muis en toen ik deze zag was ik helemaal verkocht. Deze muis is goud-roos, is draadloos en heeft daardoor zo een usb aansluiting-ding, super handig ding! Deze koste €29,99.


En dan als laatste deze schattige USB-stick in de vorm van een panda van het merk EMTEC. Hij kan 8GB aan en ook hier komt nog een artikel over!


Wat shopte jullie de laatste tijd?

 Klik hier en maak kans op een vrijkaartje naar Walibi! Doe jij al mee? 
 Liefs
 xx Liesbeth

5 opmerkingen:

  1. Leuke shoplog! Die topjes van C&A zitten erg goed, heb er ook zo ééntje :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke shoplog, die sandaaltjes zijn echt mooi!
    Eefje

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wauw wat een geluksvogel, met je nieuwe laptop!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuke spullen! Vooral die sandaaltjes zijn echt super!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wauw, amazing aankopen heb je gedaan! Vervroegde verjaardagscadeau's zijn altijd leuk, ben benieuwd naar het artikel. :D Oh my, nieuwe laptops of computers.. HEAVEN!

    BeantwoordenVerwijderen