maandag 15 juli 2013

So me (Action) | Eye roll-on 2 in 1 met citrus extract

Follow on Bloglovin

Vandaag review ik weer een product van de Action, ik blijf maar dingen uitproberen van daar omdat het allemaal zo-o-o- goedkoop is en meestal ook gewoon prima producten zijn! Ik ga jullie wat meer vertellen over de 2 in 1 eye roll-on met citrus extract.

De roller komt in een doosje en dit vind ik een groot pluspunt want dan weet je gewoon 100% zeker dat hij ongebruikt is. Dit is een concealer maar dan in een roller variant voor onder je ogen, ik koos natuurlijk voor de kleur 'light'

De verpakking vind ik er eigenlijk totaal niet mooi uitzien, hierdoor is de kwaliteit natuurlijk niet minder goed.

Deze oogroller bevat een 2 in 1 formule. Hij helpt niet alleen donkere kringen vervagen maar geeft ook een directe frisheid. Of dit waar is komen jullie zo te weten. Verder staat er ook nog wat uitleg op de achterkant zoals, gebruiksadvies en wat handige informatie.

Het is dus een roller en hij ruikt ook echt naar citrus, niet overdreven maar je ruikt het wel. De roller is handig in gebruik en werkt prima.

Zo ziet hij eruit onder mijn oog, zoals je kan zien is het meeste bedekt maar toch niet zoals ik het zou willen. Wat mij wel opviel is dat je huid heel erg fris aanvoelt, dus wat ze beweren dat de roller je een direct fris gevoel zou geven is waar. 

Zo ziet het eruit op mijn hand. Ik ben niet 100% tevreden met deze roller maar wel een dikke 70%. Hij haalt het zeker niet bij mijn Catrice concealer maar is ook zeker niet slecht. Ik gebruik deze soms wel onder mijn huidige concealer voor als ik echt een fris gevoel wil aan mijn ogen, dus daarvoor is hij wel helemaal geschikt.

Deze roller is verkrijgbaar bij Action voor €1,19 en bevat 12ml.

Voordelen
- budget
- makkelijk verkrijgbaar
- geeft een fris gevoel
- handige roller
- lichte citrus geur

Nadelen
- dekt niet helemaal
- geen mooie verpakking

 photo 85e9ed5c-03a6-4e12-8637-a7d20e9eb0b9_zps175cbce0.jpg

Doe jij nog niet mee aan de winactie's, klik dan snel even hier!

2 opmerkingen:

  1. Leuke review! Ben altijd benieuwd naar de producten van de Action.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb deze een tijdje terug ook geprobeerd en heb precies dezelfde mening! Die van de catrice blijft mijn favoriet ;)

    BeantwoordenVerwijderen